Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Traficant de droguri de risc predat autoritatilor romane


13 aprilie 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitesti efectueaza cercetari fata de inculpatul Bolat Remzi, cetatean turc (45 de ani), pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Bolat Remzi impreuna cu Dinculescu Daniel Marius, Gavas Omer si Yerlikaya Idrys,  au procedat la infiintarea  unei culturi de cannabis, respectiv 55.000 de plante (o cantitate de aproximativ 34 kg cannabis), intr-o sera clandestina special amenajata din comuna Buzoiesti (jud. Arges) si pe un teren arabil de 4.000 mp din comuna Recea (jud. Arges).

Prin decizia Curtii de Apel Pitesti – Sectia penala, ramasa definitiva, inculpatii Dinculescu Daniel Marius si Gavas Omer Idrys au fost condamnati la o pedeapsa de 5 ani inchisoare, iar inculpatul Yerlikaya Idrys a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani si 6 luni inchisoare. Inculpatul Bolat Remzi s–a sustras urmaririi penale, parasind teritoriul Romaniei la data de 12 iunie 2005.

Procurorii DIICOT au solicitat instantei emiterea unui mandat european de arestare pe numele inculpatului, iar in cursul lunii februarie 2011, acesta a fost identificat de catre autoritatile germane. La data de 12 aprilie 2011, inculpatul a fost predat autoritatilor romane, in executarea mandatului european de arestare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică