Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Ziua portilor deschise la Universitatea Romano-Americana
18.04.2011 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Sambata, 16 aprilie 2011, Universitatea Romano-Americana a organizat o zi a portilor deschise, in care elevi insotiti de cadre didactice de la liceele din Bucuresti, Buzau, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Olt, Prahova, Neamt, Teleorman si Tulcea au vizitat campusul Universitatii Romano-Americane.

Prezentarea ofertei educationale a fost insotita de o dezbatere pe tema orientarii si consilierii in cariera, la care au participat in calitate de invitati profesorul doctor Bijan Saadatmand, Universitatea James Madison, Virginia, SUA siprofesorul doctor Iftekhar Hasan, Decan al Lally School of Management & Technology din cadrul Institutului Politehnic Rensselaer, New York, SUA.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate