Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Mandat european de arestare pentru jaf organizat si armat


21 aprilie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „L a data de 20 aprilie 2011,  procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au reţinut persoana urmărită internaţional Carp Neculai,  în vârstă de 41 de ani,  cu domiciliul în municipiul Vaslui, faţă de care autorităţile judiciare din Belgia   (Procuratura din Antwerp) au emis la data de   04. 04. 2011 un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de “jaf organizat şi armat”  pentru care în  Codul penal  belgian se prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani . Din actele transmise de autorităţile judiciare solicitante rezultă că numitul Carp Neculai urmează a fi cercetat pentru participarea la două acţiuni de sustrageri de bunuri, comise împreună cu alte persoane în luna noiembrie 2010.

Persoana reţinută a fost prezentată la Curtea de Apel Iaşi, cu propunere de arestare provizorie pentru 5 zile, urmând ca în acest termen să fie solicitat şi  mandatul european de arestare, pentru a se discuta predarea persoanei solicitate  autorităţilor judiciare din Belgia.

PROCUROR GENERAL,
IULIAN ISPIR

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică