Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Retinere urmarit international pentru infractionalitate informatica


27 aprilie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „La data de 27.04.2011, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au retinut, cu sprijinul ofiterilor de politie din cadrul IPJ Vaslui, persoana urmarita international, Rosback Danny, cetatean belgian, in varsta de 59 ani, domiciliat in Belgia, si locuind fara forme legale in municipiul Vaslui, fata de care autoritatile judiciare belgiene (Procuratura din Antwerp) au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea unor fapte de natura penala (apartenenta la o grupare criminala, infractionalitate informatica, falsificare carduri).

Persoana urmarita international Rosback Danny impreuna cu alte persoane au efectuat,potrivit autoritatilor judiciare belgiene, mai multe tranzactii frauduloase si au  falsificat semnaturi pe tichete de vanzare, operand ca membri ai unui grup criminal organizat.

Persoana retinuta a fost prezentata la Curtea de Apel Iasi cu propunere de arestare preventiva pentru 5 zile, urmand ca in acest interval de timp sa fie solicitat mandatul european de arestare pentru a se discuta predarea persoanei solicitate autoritatilor judiciare din Belgia.

PROCUROR GENERAL,
IULIAN ISPIR

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică