Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Tribunalul Maramures. Violare de domiciliu si omor. Arestare


28 aprilie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Tribunalul Maramures: „Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin Încheierea penală nr.260  din data de 27.04.2011, pronunţată în dosarul nr. 4726/100/2011 al Tribunalului Maramureş s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru 29 de zile, începând cu data de 27 aprilie până la data de 25 mai 2011 inclusiv, a inculpatului H. Nichita, în vârstă de 23 ani, domiciliat în localitatea Borşa, cercetat  sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi omor.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului,  instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 17 aprilie 2011, s-a deplasat la locuinţa vecinei sale, victima H. Ioana, unde a pătruns fără drept în curte şi în casă prin escaladarea unui geam, şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului, cauzându-i leziuni corporale ce au dus la decesul acesteia.

Împotriva încheierii prin care s-a dispus luarea măsurii de arestare preventivă  inculpatul nu a declarat  recurs, dar are la dispoziţie 24 de ore de la pronunţarea ei, pentru introducerea căii de atac.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică