Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

S-a stins din viata maestrul Irinel Mehedinteanu. UPDATE
29.04.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Maestrul Irinel Mehedinteanu s-a stins din viata la varsta de 65 de ani.

Cu adânca durere, Consiliul Baroului Bucureşti anunţă plecarea în lumea celor veşnice a celui care a fost avocat Irinel Mehedinţeanu, membru al Consiliului Baroului Bucureşti, al Consiliului Uniunii Barourilor din România şi Vicepreşedinte al Filialei Bucureşti a Casei de Asigurări a Avocaţilor: „Irinel Mehedinţeanu s-a dedicat cu generozitate profesiei de avocat pe care a servit-o cu deosebită seriozitate, dragoste şi devotament timp de 32 de ani. În semn de recunoaştere a calităţilor profesionale şi morale, avocaţii din Baroul Bucureşti l-au ales în funcţia de consilier pe perioada a patru mandate consecutive, începând cu anul 1995. În perioada celor 16 ani în funcţia de consilier, a coordonat cu responsabilitate compartimentul Asistenţă judiciară şi Biroul Sesizări.

Solicitudinea cu care şi-a sprijinit colegii în rezolvarea tuturor problemelor apărute în practica profesională, firea sa deschisă, spiritul său de omenie sunt calităţi morale care vor rămâne pentru totdeauna în memoria prietenilor, a avocaţilor şi a tuturor celor care l-au cunoscut. Prin dispariţia sa prematură, profesia noastră suferă o mare pierdere.

Întregul corp profesional al avocaţilor adresează familiei îndurerate sincere condoleanţe. Fie ca Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”

29 aprilie 2011, 19.30: Trupul neînsufleţit al Maestrului va fi depus începând cu sâmbătă, 30 aprilie 2011, la domiciliul defunctului din str. Calugăreni, nr. 16A, sector 3. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 1 mai 2011, la Biserica Foișorului, din Str. Foisorului, nr. 119-121, sector 3, ora 12:30 și la Cimitirul Eternitatea din B-dul Metalurgiei, nr. 65-67, sector 4, ora 13:30.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti