Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Viitorul cadru al cooperarii judiciare in materie penala in UE
02.05.2011 | JURIDICE.ro, Mihai SANDRU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Institutul de Cercetare Internaţională a Politicii Penale din cadrul Universităţii din Ghent, Belgia, realizează, sub coordonarea renumitului profesor Gert Vermeulen, un studiu privind viitorul cadru instituţional şi legislativ al cooperării judiciare în materie penală în Uniunea Europeană.

Activităţile aferente acestui studiu cuprind o componentă legislativă şi una de practică judiciară. Studiul se desfăşoară în mai multe etape, unele dintre ele fiind parcurse în anul 2010 (elaborarea unui chestionar adresat tuturor statelor membre ale Uniunii Europene), altele fiind programate pentru anul in curs.

În cadrul Proiectului, Centrul de Studii de Drept European al  Institutului de Cercetări Juridice al Academiei Române va găzdui în data de 3 mai 2011, o întâlnire de lucru a experţilor români implicaţi în proiect (Mariana Radu, Punct de Contact Unic pentru România, şef serviciu, Ministerul Justiţiei, Mihaela Pătrăuş, judecător, Curtea de Apel Oradea, Gabriel Petrache, procuror sef secţie, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, Florin-Răzvan Radu, personal de specialitate juridică asimilat, potrivit legii, judecătorilor si procurorilor în Ministerul Justiţiei, expert naţional detaşat la Eurojust) cu unul din membrii echipei de proiect, domnul Laurens van Puyenbroeck.

Conf. univ. dr. Mihai ŞANDRU
Coordonator, Centrul de Studii de Drept European
Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române

Notă. Nu se fac înscrieri la acest eveniment.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate