Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Mediere
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti

Congresul al IV-lea al Uniunii Centrelor de Mediere – Bucuresti, 7 mai 2011
03.05.2011 | JURIDICE.ro, Ioana Sabina VISAN

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Mediere
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Centrelor de Mediere din Romania organizeaza Congresul al IV- lea, in data de 7 mai 2011 (ora 10.00), la Bucuresti, Rin Grand Hotel, sala Londra.

Evenimentul este impartit in doua sectiuni. Prima sectiune cuprinde lucrari dedicate membrilor UCMR şi reprezentanţilor asociaţiilor care au formulat cereri pentru a deveni membru UCMR, iar cea de-a doua parte este reprezentata de Adunarea Generala Constitutive a Asociaţiei Profesionale Uniunea Centrelor de Mediere din România  care are ca scop înfiinţarea unei asociaţii profesionale – Asociaţia Profesională Uniunea Centrelor de Mediere din România, aceasta sectiune fiind deschisă participării tuturor mediatorilor autorizaţi care doresc să dobândească calitatea de membri fondatori.

Facem mentiune ca acest eveniment nu va fi urmat de nicio Conferinţă Naţională a mediatorilor. De asemenea, AdunareaGenerală Constitutivă NU are ca scop alegerea de către participanţi amembrilor care vor constitui un nou Consiliu de Mediere.

Comitetul de organizare al Congresului UCMR este compus din:
– Antonio Iordan- vicepreşedinte UCMR,
– Dan Sfîrnă – secretar general UCMR,
– Dorin Bădulescu – preşedinte Centrul de Mediere Buzău,
– Camelia Gagu –preşedinte Centrul Mediatorilor Profesionişti Bucureşti,
– Mugur Mitroi – membru Centrul Mediatorilor Profesionişti Bucureşti.

Pentru a va inscrie ca participanti la acest eveniment, va rugam sa contactati organizatorii sau Centrul de Mediere din judetul Dvs.

Ioana Sabina VISAN

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti