Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

CE. Parteneriat public-privat pentru dezvoltarea internetului


4 mai 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marti, 03 mai 2011, a fost lansat un parteneriat public-privat intre Comisia Europeana si 152 de organizatii din 23 de state membre pentru dezvoltarea viitorului interentului, in valoare totala de 600 milioane EUR, potrivit unui comunicat al CE.

Parteneriatul are in vedere stimularea activitatilor de cercetare si inovare la nivelul UE si urmareste cresterea esentiala a volumului de date online.

Proiectul este concenput in trei etape:

> prima (2011-2012) va avea ca scop dezvoltarea instrumentarului de servicii generice,

> a doua (2013-2014) va cupride incercarea la scara mare a serviciilor si aplicatiilor inovatoare si complexe,

> a treia (2014-2015) va fi dedicata transformarii incercarilor in ecosisteme digitale si conectarii lor la politica regionala.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii