Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ANI a sesizat PICCJ ref. posibila savarsire de catre Corneliu Vadim Tudor a infractiunii de fals in declaratii


5 mai 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Fiscalitate, Flux informații

Agentia Nationala pentru Integritatea a dat publicitatii joi, 5 mai 2011, faptul ca a constatat, potrivit unui comunicat al ANI:

– indicii referitoare la posibila săvârşire de către Corneliu VADIM-TUDOR Corneliu, membru al Parlamentului European, a infracțiunii de fals în declarații

– elemente privind posibila încălcare de către Corneliu VADIM-TUDOR, membru al Parlamentului European, a obligaţiilor fiscale privind veniturile realizate din drepturi de proprietate intelectuală.

La data de 17 noiembrie 2011, ANI s-a autosesiza in urma publicării de către revista Kamikaze a unui material de presă care semnala posibila nerespectare de către Corneliu VADIM-TUDOR a prevederilor legale privind completarea şi depunerea declaraţiilor de avere şi a declaraţiilor de interese.

ANI a dispus:

1. sesizarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la posibila săvârşire de către Corneliu VADIM-TUDOR a infracțiunii de fals în declarații

2. sesizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în vederea stabilirii obligaţiilor fiscale referitoare la veniturile realizate de către domnul VADIM-TUDOR Corneliu din drepturi de proprietate intelectuală de la S.C. EDITURA ROMÂNIA MARE S.R.L. şi nedeclarate în vederea impozitării.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică