Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Arbitraj
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional CCIR

Firma de avocatura a anului 2011 in domeniul arbitrajului


8 mai 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Arbitraj, Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Leaua si Asociatii a fost desemnata „Firma de Avocatura a Anului 2011 in Romania in domeniul arbitrajului comercial”, in cadrul decernarii premiilor de performanta pentru 2011, acordate societatilor de avocatura de publicatia internationala Finance Monthly.

Premiile Finance Monthly sunt printre cele mai prestigioase premii acordate in prezent in domeniul juridic, fiind recunoscute la nivel global. Premiile Finance Monthly pentru 2011 sunt acordate societatilor de avocatura din fiecare tara care si-au dedicat resursele inovatiei, au aprofundat experienta pe care deja o detin si au obtinut performante exceptionale de-a lungul anului, in diverse domenii ale dreptului. Premiile sunt acordate in urma unui sondaj desfasurat la nivel international.

Premiul acordat Leaua si Asociatii recunoaste activitatea avocatilor sai in domeniul arbitrajului national si international, in cadrul procedurilor de arbitraj ad-hoc si in cadrul procedurilor institutionalizate de arbitraj (Centrul International pentru Solutionarea Disputelor privind Investitiile – ICSID , Curtea Internationala de Arbitraj de pe langa Camera Internationala de Comert – ICC Paris, Curtea Internationala de Arbitraj din Londra – LCIA, Vienna International Arbitration Center – VIAC, Institutul Danez de Arbitraj etc.).

Crenguta Leaua, Partener Coordonator in cadrul Leaua si Asociatii: „Sunt extrem de fericita pentru colegii mei care au prilejul de a se bucura de recunoasterea pe care le-o aduc eforturile deosebite depuse in ultimii ani. Complexitatea si amploarea dosarelor de arbitraj international poate sa fie gestionata cu succes numai printr-o coeziune reala intre toti membrii echipei de avocati implicati. Avocatii firmei detin experienta in calitate de arbitri, fiind membri ai unor institutii internationale de arbitraj comercial (Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Bulgariei, Centrul pentru Arbitraj si Mediere din cadrul Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, Vienna International Arbitration Center) sau nationale (Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei precum si diverse camere de comert si industrie judetene).”

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro