Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Furt in Germania in 1999. Prins in 2011


10 mai 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Potrivit unui comunicat de presa semnat de Iulian Ispir, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, parchetul a sesizat Curtea de Apel Iaşi pentru a dispune cu privire la predarea către autorităţile judiciare din Germania a cetăţeanului român ŞUŞNEA (nume anterior POPOVICI) DENIS-GABRIEL, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Iaşi, pe numele căruia Parchetul din Berlin a emis un mandat european de arestare în luna aprilie 2011.

Potrivit comunicatului, autorităţile judiciare germane solicită predarea numitului ŞUŞNEA DENIS-GABRIEL în vederea judecării pentru comiterea în perioada 9 septembrie 1999 – 29 decembrie 1999, împreună cu alte persoane, a unui număr de zece infracţiuni de furt de bunuri din locuinţe situate în oraşul Berlin (două tentative şi opt fapte consumate), bunurile sustrase fiind preponderent aparate electrotehnice. Pentru faptele comise de persoana solicitată Codul penal german prevede pedeapsa maximă de 10 ani închisoare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică