Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bucuresti despre organizarea sedintelor Consiliului „chiar si in parc”
16.05.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Fata de afirmatia avocatului Mihnea Stoica, candidat la functia de decan al Baroului Bucuresti, facuta in cadrul unui interviu acordat Juridice.ro cu privire la convocarea si organizarea sedintei de Consiliu „in mod public, chiar si in parc” decanul Baroului Bucuresti, av. Ion Ilie Iordachescu, a luat act cu surprindere, potrivit unui comunicat al Baroului Bucuresti.

O astfel de propunere nu poate fi pusa in practica intrucat Sala de festivitati nu are numarul de locuri corespunzator pentru toti avocatii (9311) iar parcul este un loc impropriu pentru desfasurarea sedintelor Consiliului Baroului Bucuresti, se arata in comunicat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate