Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Contencios administrativ, Noutăți legislative

Organizarea si functionarea Agentiei Nationale Antidrog

16 mai 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 331 din data de 12 mai 2011 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 461/2011 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale Antidrog.

Agentia Nationala Antidrog este organizata ca directie, cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor.

In exercitarea atributiilor sale, Agentia stabileste conceptia si coordoneaza, evalueaza si monitorizeaza, la nivel national, politicile in domeniul prevenirii si combaterii traficului si consumului ilicit de droguri, precum si al asistentei integrate a consumatorilor, aplicate de catre institutiile cu atributii in domeniu.

Agentia coopereaza cu institutii publice si organizatii neguvernamentale, romane si straine, precum si cu organizatii internationale.

Agentia este condusa de un director ajutat de un director adjunct, numiti prin ordin al ministrului administratiei si internelor..

Directorul Agentiei este coordonatorul national al activitatilor de reducere a cererii si ofertei de droguri.

In cadrul Agentiei se infiinteaza structuri regionale, fara personalitate juridica, care au in structura unul sau mai multe centre regionale integrate de prevenire si asistenta/centre de asistenta integrata in adictii, in functie de tipul serviciilor acordate consumatorilor, si a caror organizare se stabileste prin regulamentul de organizare si functionare al Agentiei.

Personalul Agentiei este format din functionari publici cu statut special si personal contractual.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică