Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

CSM despre intrarea in vigoare a noilor Coduri


16 mai 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Fata de adoptarea deciziei politice de intrare in vigoare a Codului civil la data de 1 octombrie 2011, Consiliul Superior al Magistraturii a dezbatut in sedinta de joi, 12 mai 2011, acest subiect, apreciindu-se că, în  acest context, se impune accelerarea pregătirii profesionale a judecătorilor şi procurorilor, dar şi a celorlalţi actori implicaţi în actul de justiţie, potrivit unui comunicat al CSM semnat de presedintele Horatius Dumbrava.

Pozitia CSM cu privire la data intrarii in vigoare a celorlalte trei coduri (Codul de procedură civilă, Codul penal şi Codul de procedură penală) este în sensul stabilirii unei date de intrare in vigoare a acestora în anul 2012, într-un termen rezonabil de la finalizarea studiului de impact, pentru a implementa măsurile de pregătire a sistemului judiciar din punct de vedere al asigurării pregătirii profesionale a magistraţilor, identificării şi alocării resurselor umane, financiare şi logistice necesare sistemului judiciar, inclusiv pentru a efectua ajustările structurale necesare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii