Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Avocat retinut pentru trafic de influenta


17 mai 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Procurorii anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de inculpata STANOAIA ADRIANA, avocat in cadrul Baroului Dambovita, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta in forma continuata.

Potrivit unui comunicat al DNA, in perioada august 2008 – septembrie 2009, Stanoaia Adriana a pretins de la mai multe persoane, din care 26 identificate pana in prezent, singura ori printr-un intermediar, sume de bani cuprinse intre 1.500 si 3.000 de euro, promitandu-le ca, prin influenta pe care o are asupra functionarilor Agentiei Nationale a Locuintei (A.N.L) – sector 6, Bucuresti, le poate facilita obtinerea cu prioritate a unor locuinte in cartierul A.N.L Brancusi.

La 16 mai 2011, procurorii anticoruptie au dispus retinerea acesteia pe o perioada de 24 de ore, urmand ca in aceeasi zi sa fie prezentata Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pe termen de 29 de zile.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică