Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Principalele condamnari ale Romaniei la CEDO – Cluj-Napoca, 19 mai 2011


17 mai 2011 | ELSA Cluj-Napoca

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

ELSA Cluj-Napoca si Asociatia de Studii in Dreptul Constitutional si Drepturile Omului organizeaza Joi, 19 mai 2011 ora 14 Conferinta Principalele condamnari ale Romaniei la CEDO.

Aspectele ce se vor discuta la acest eveniment sunt legate de: dreptul la libertate (arestarea preventiva), dreptul la un proces echitabil si dreptul de proprietate. Vorbitorii vor prezenta in principal problemele pe care le are Romania in legatura cu incalcarea acestor drepturi, precum si posibile solutii pentru evitarea altor condamnari.

Conferinta va avea loc in Amf. Aurelian Ionascu al Facultatii de Drept, UBB.

Printre invitati, se numara: lect. dr.  Radu Chirita, prof. Gheorghita Mateut, Adina-Daria Lupea (judecator la Curtea de Apel Cluj, sectia penala), Andrea Chis (judecator la Curtea de Apel Cluj, sectia civila), av. Ovidiu Podaru, av. Diana Ionescu.

Conferinta va fi urmata de un concurs simuland procedura din fata Curtii Europene a Drepturilor Omului, adresat in principal studentilor din anii 2 si 3.

Concursul va avea loc vineri, 20.05.2011 la Curtea de Apel Cluj.

Va asteptam!

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică