Secţiuni » Jurisprudenţă
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legii
Curţi de apelTribunaleJudecătorii
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Principalele condamnari ale Romaniei la CEDO – Cluj-Napoca, 19 mai 2011
17.05.2011 | ELSA Cluj-Napoca

ELSA Cluj-Napoca si Asociatia de Studii in Dreptul Constitutional si Drepturile Omului organizeaza Joi, 19 mai 2011 ora 14 Conferinta Principalele condamnari ale Romaniei la CEDO.

Aspectele ce se vor discuta la acest eveniment sunt legate de: dreptul la libertate (arestarea preventiva), dreptul la un proces echitabil si dreptul de proprietate. Vorbitorii vor prezenta in principal problemele pe care le are Romania in legatura cu incalcarea acestor drepturi, precum si posibile solutii pentru evitarea altor condamnari.

Conferinta va avea loc in Amf. Aurelian Ionascu al Facultatii de Drept, UBB.

Printre invitati, se numara: lect. dr.  Radu Chirita, prof. Gheorghita Mateut, Adina-Daria Lupea (judecator la Curtea de Apel Cluj, sectia penala), Andrea Chis (judecator la Curtea de Apel Cluj, sectia civila), av. Ovidiu Podaru, av. Diana Ionescu.

Conferinta va fi urmata de un concurs simuland procedura din fata Curtii Europene a Drepturilor Omului, adresat in principal studentilor din anii 2 si 3.

Concursul va avea loc vineri, 20.05.2011 la Curtea de Apel Cluj.

Va asteptam!


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.