Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Se constituie Asociatia facultatilor de drept din tarile de origine latina
17.05.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a  Universităţii din Valladolid (Spania) şi Facultatea de Drept a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu organizează la data de 20 mai 2011 ceremonia de semnare a Statutului Asociaţiei Facultăţilor de Drept din Ţările de Origine Latină.

Iniţiativa de înfiinţare a acestei asociaţii aparţine Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu şi Facultăţii de Drept a Universităţii din Valladolid. Membrii fondatori ai asociaţiei sunt facultăţile de drept ale Universităţii din Valladolid (Spania), a Universităţii  Rennes I (Franţa), a Universităţii Bourgogne – Dijon (Franţa), a Universităţii din Coimbra (Portugalia), a Universităţii din Trento (Italia), a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Scopul asociaţiei este acela de a promova relaţiile între facultăţile de drept din ţările de origine latină, de a organiza periodic conferinţe internaţionale, de a publica o revistă ştiinţifică şi de a extinde acordurile Erasmus la nivelul tuturor facultăţilor partenere.

Ceremonia va avea loc la sediul Facultăţii de Drept a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, în Aula Magna, Calea Dumbrăvii nr. 34.

DECAN,

Prof. univ. dr. IOAN LEŞ

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.