Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Informatii statistice privind provenienta candidatilor declarati admisi la INM (2005 – 2011)


18 mai 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul National al Magistraturii a informat marti, 17 mai 2011, ca urmare a numeroaselor solicitări adresate recent INM de către facultăţile cu profil juridic din cadrul universităţilor din întreaga ţară, având ca temei Ordinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului – OMECTS – nr. 4072/21.04.2011 pentru aprobarea procedurii de colectare a datelor şi informaţiilor în vederea evaluării universităților şi programelor de studii cu scopul clasificării universităților și ierarhizării programelor de studii, Institutul a decis să vină în întâmpinarea nevoilor acestor instituţii de învăţământ superior prin punerea la dispoziţia tuturor celor interesaţi, pe pagina de web a Institutului, a unui document conţinând informaţii statistice privind provenienţa candidaţilor declaraţi admişi la concursurile de admitere la INM organizate în perioada 2005 – 2011.

>> Detalii

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii