Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

Ministerul Finantelor propune esalonarea sumelor prevazute in titluri executorii privind drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar
24.05.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Finantelor Publice a lansat in dezbatere publica luni, 23 mai 2011, proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind modalitatea de plată a unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar.

OUG propune aplicarea aceluiaşi tratament juridic şi în ceea ce priveşte plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din sectorul bugetar, devenite executorii după data de 31 decembrie 2010  şi până la data intrării în vigoare a acestui proiect de ordonanţă de urgenţă, respectiv plata să se realizeze eşalonat în anii 2012 (34%), 2013 (33%)  şi 2014 (33%).

>> Proiectul de OUG

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Ministerul Finantelor propune esalonarea sumelor prevazute in titluri executorii privind drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar”

 1. Ioan PITICAR spune:

  Sa fiu Prim ministru, nu as semna o asemenea MODERAT!
  De ce?
  1. Pentru ca pana la urma cine semneaza va plati din buzunar propriu, iar CEDO va crea temeiul legal.
  2. Pentru ca este un atac persistent la dreptul castigat in instanta al Cetateanului, Deci abuz evident.
  3. Prin declararea sus si tare a „iesirii din criza ” masura nu se mai justifica nici cel putin „ca praf in ochii prostilor”.
  4. Deja se depaseste orice limita a lipsei de bun simt civic, juridic si constitutional (ca si al Tratatului).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.