Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Reevaluarea autorizatiilor acordate pentru proceduri simplificate de vamuire – termen 1 ianuarie 2012
25.05.2011 | JURIDICE.ro, DELOITTE TAX

Va reamintim ca pana la 1 ianuarie 2012 autoritatile vamale au obligatia reevaluarii autorizatiilor pentru declaratii simplificate sau pentru procedura de vamuire la domiciliu acordate operatorilor economici inainte de 1 ianuarie 2009 si de a elibera noi astfel de autorizatii.

Noua autorizatie se acorda numai daca societatea indeplineste conditiile aferente AEO1– simplificari vamale. Va atragem atentia asupra faptului ca declaratiile emise inainte de 1 ianuarie 2009 isi pierd valabilitatea dupa 1 ianuarie 2012.

Pentru mai multe informatii, va rugam nu ezitati sa contactati expertii Deloitte pe problema reevaluarii autorizatiei pentru proceduri simplificate.

Pentru Juridice.ro, DELOITTE TAX


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.