Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM selecteaza specialist pentru redactarea testelor de gandire analitica
26.05.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Naţional al Magistraturii a anunţat miercuri, 25 mai 2011, declanşarea procedurii de selecţie a unui specialist colaborator pentru redactarea testelor de gândire critică (de tipul testului ce constituie una din probele concursului de admitere la INM) – profil: gândire analitică.

Obiectul principal al colaborării constă în activitatea de elaborare a subiectelor de gândire analitică şi de asamblare a acestora în cadrul testelor INM.

Persoanele care sunt interesate să îşi depună candidatura trebuie să fi demonstrat că stăpânesc şi utilizează un limbaj precis şi riguros, să fie pe deplin capabile să lucreze în colaborare la elaborarea componentelor testului şi să aibă un bun nivel de cunoaştere a limbii engleze. Un membru ideal al unei astfel de comisii trebuie să fie obişnuit să elaboreze o proză de mare precizie şi rigoare. Specializările universitare ale candidaţilor trebuie să fie discipline care cer capacităţi excelente de lectură profundă, de sinteză şi analiză logică, filosofie, lingvistică.

Persoanele care doresc sa facă parte dintr-o asemenea echipă sunt rugate să trimită pe adresa INM, până la data de 6 iunie 2011, un CV însoţit de o scrisoare de intenţie.

Selecţia se va efectua pe baza unui interviu desfăşurat în cadrul şedinţei din luna iunie 2011 a Consiliului Ştiinţific al INM. Candidatura selectată va fi supusă aprobării Consiliului Superior al Magistraturii.

Precizăm faptul că persoanele selectate vor parcurge un stagiu în cadrul INM sub îndrumarea unor specialişti INM.

Totodată, subliniem faptul că persoana selectată va încheia cu INM un contract de colaborare pe o durată de 5 ani.

Pentru orice întrebări sau detalii legate de acest demers, persoanele interesate se pot adresa d-nei Simona ŢIŢEICA, expert INM, tel 021 407 62 52, email simona.titeica@inm-lex.ro.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti