Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiTop LegalAvocaţiConsilieri juridiciExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Flux informații

Reff si Asociatii – castigatorii premiului pentru cea mai mare tranzactie in domeniul imobiliar incheiata pe piata din Romania

27 mai 2011 | JURIDICE.ro

Reff și Asociații,  societatea de avocați afiliată Deloitte România a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție a anului 2010 în imobiliare, și anume achiziția de 100 milioane de Euro a complexului de birouri de clasă A, Floreasca Business Park de către New Europe Property Investments plc. Premiul a fost câștigat împreună cu cei de la NNDKP, care au asistat în tranzacție de partea vânzătorului. Celelalte societăți de avocatură nominalizate la această categorie au fost: DLA Piper, Popovici, Nițu și Asociații și Voicu și Filipescu.

Distincția a fost acordată în cadrul evenimentului „Gala Avocaților” organizat de Ziarul Financiar în data de 24 mai 2011, în cadrul căruia au fost premiate cele mai mari case de avocatură în funcţie de veniturile obţinute în 2010, precum şi cele implicate în cele mai mari tranzacţii semnate anul trecut în zece domenii ale economiei.

Societatea de avocatură Reff și Asociații marchează astfel a doua performanță de acest fel, după premiul obținut anul trecut în cadrul primei ediții a „Galei Avocaților” pentru asistența juridică acordată New Europe Property Investments plc în achiziția în valoare de 63 milioane de Euro a European Retail Park Brăila.

„Acest premiu reprezintă o nouă recunoaştere pe piața serviciilor juridice, echipa Reff și Asociații devenind în ultimii ani un reper esențial al avocaturii de business în zona de M&A imobiliar”, declară Alexandru Reff, coordonator al echipei juridice în cadrul proiectului și partener Reff și Asociații.

„După doi ani de criză în care am reușit să păstrăm un business stabil și o echipă consolidată, 2011 se dovedește a fi un an de creștere, iar avocații noștri sunt implicați din nou în unele dintre cele mai importante tranzacții din domeniile fuziuni și achiziții, imobiliar, drept bancar și piețe de capital”, afirmă în continuare Alexandru Reff.

Reff și Asociații a fost de asemenea nominalizată la categoria „Cea mai importantă tranzacție a anului în domeniul bancar”, alături de Badea Clifford Chance, Gide Loyrette Nouel și NNDKP. Nominalizarea Reff și Asociații a fost în considerarea asistenței juridice acordată Bank of Cyprus în prima finanţare de amploare din România în domeniul imobiliar în ultima perioadă, respectiv finanțarea companiei Nova Imobiliare în vederea dezvoltării primei faze a centrului comercial Colosseum din  București. Premiul a revenit celor de la NNDKP.

„Nominalizarea uneia dintre finanțările bancare pe care am lucrat recent, confirmă continuitatea implicării echipei de banking a Reff și Asociatii în finanțări bancare de top și în anul 2010. Este notabil faptul că în 2010 echipa noastră de banking a lucrat la o serie de proiecte de restructurări/refinanțări (în valoare totală de câteva sute de milioane de Euro), tranzactii mai puțin vizible pe piață datorită politicii de confidențialitate care este în mod normal asociată cu acest sector bancar. La momentul de față, suntem implicați într-o serie de proiecte de finanțare de mare anvergură în domenii ca real estate, infrastructură și retail în valoare totală de 50 milioane de Euro, și am convingerea că în următoarele luni vom putea anunța una sau chiar două finanțări care vor reține cu siguranță atenția specialiștilor din domeniul bancar”, declară Andrei Burz-Pînzaru, partener Reff și Asociații și coordonatorul practicii financiar-bancare.

Recunoaștere internațională:
Implicarea constantă și substanțială din ultimii ani a avocaților de la Reff și Asociații în tranzacții de referință a contribuit la creșterea vizibilității și consolidarea poziției pe piața locală a serviciilor juridice, având ca rezultat o ascensiune în ghidurile juridice internaționale. Ediția 2011 a Legal 500, Europe, Middle East & Africa clasează Reff și Asociații printre cele mai importante case de avocatură si recomandă serviciile oferite de avocații acesteia pentru asistență în domeniile: financiar-bancar,  drept corporatist și M&A și imobiliar. Conform celor citate în anuarul Legal 500, clienții apreciază echipa Reff și Asociații pentru „asistența tehnică excelentă” și “capacitatea de a răspunde unor solicitări complexe în cadrul unor termene limită foarte strânse”.  De asemenea, Reff și Asociații a fost recomandată de ghidul internațional Chambers Europe 2011 pentru aria de practică M&A.

Premii și nominalizări Reff și Asociaţii:
Premiul pentru cea mai mare tranzacţie a anului 2010 în domeniul imobiliar – Ziarul Financiar, Gala Avocaţilor, 2011
Nominalizare pentru „Cea mai importantă tranzactie de finanțare bancară” – Ziarul Financiar, Gala Avocaţilor, 2011
Premiul pentru Societatea de Avocaţi a anului 2010 în România, în domeniul imobiliar – Avocatnet, Gala Avocatnet.ro | 10 ani, 2011
Premiul pentru Tranzacţia anului 2010  în România – Avocatnet, Gala Avocatnet.ro | 10 ani, 2011
Premiul pentru cea mai mare tranzacţie a anului 2009 în domeniul imobiliar – Ziarul Financiar, Gala Avocaţilor, 2010
Premiul pentru cea mai mare tranzacţie a anului 2009 în domeniul imobiliar – Finmedia, Gala Avocaţi de Top, 2010

Despre Reff și Asociații
Reff și Asociaţii este societatea de avocați afiliată Deloitte România, operând împreună cu practica multidisciplinară a Deloitte România și cu rețeaua internațională de avocați care colaborează cu Deloitte pe plan global. Avocații din cadrul Reff și Asociații au experiență în tranzacții complexe, adresând problematica juridică din perspectiva multidisciplinară și în considerarea bunelor practici internaționale. Apartenența la echipa multidisciplinară a Deloitte ne permite oferirea unor soluții complete la problemele clienților.  Avocații noștri oferă servicii de cel mai înalt nivel care se bazează atât pe experiența juridică, cât și pe utilizarea unor proceduri inovatoare. Abordarea globală și sistematică a aspectelor analizate permite clienților noștri să integreze aspectele juridice în deciziile lor strategice încă din fazele incipiente ale operațiunilor, anticipând și prevenind riscurile juridice și minimizând potențialele perturbări ale activităților desfășurate.

###
Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii. Prin intermediul retelei sale globale de firme membre, care activeaza in peste 150 de tari, Deloitte pune la dispozitia clientilor sai resursele internationale precum si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Obiectivul celor 170 000 de profesionisti din Deloitte este acela de a deveni un standard de excelenta.

Citeşte mai mult despre , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership