Secţiuni » Articole » Opinii
Opinii
Condiţii de publicare
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Opinii
12 comentarii

Promotia 2001

30 mai 2011 | JURIDICE.ro, Nicolae CIRSTEA

Au trecut deja 10 ani de atunci, de la terminarea anului IV al Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti. Au trecut repede pentru mulţi dintre noi, au trecut repede şi pentru mine.

Facem eforturi pentru ca întâlnirea din 25 iunie – întâlnirea de 10 ani de la terminarea facultăţii – să fie un succes. Greul îl duc câţiva colegi care şi-au asumat un rol mobilizator în acest sens (promotia2001@groups.facebook.com).

Cine suntem noi?

Suntem probabil anul în care ultima medie de intrare la Facultatea de Drept a fost una dintre cele mai mari, dacă nu cea mai mare – 8.70. Asta în ciuda faptului că au fost în jur de 12 de candidaţi pe loc şi s-a încercat o departajare mai bună a candidaţilor prin introducerea unei noi materii la admitere în afară de istorie şi limba română – ECONOMIE. Mulţi dintre noi am făcut eforturi mari pentru un examen cu trei materii. Mulţi dintre noi au intrat cu bursă datorită mediilor mari de la admitere.

Unii ne-am luat un job pentru a ne putea întreţine în facultate. Am fost agenţi de pază, agenţi de vânzări (e şi cazul meu…), ospătari, picoli etc.

Ne vom aminti totdeauna de aceşti patru ani. Au fost prietenii, iubiri, dezamăgiri, într-un cuvânt emoţii pe care le aducem cu noi din această perioadă.

Avem amintiri frumoase…

Suntem o generaţie bună a Facultăţii de Drept, suntem jurişti, avocaţi, judecători, procurori, notari, primari etc. (primarul Chişinăului Dorin Chirtoacă a fost colegul nostru de grupă).

Acum suntem deja experimentaţi, aceşti 10 ani fiind câştigaţi din acest punct de vedere.

Abia aştept să ne revedem, să povestim, să râdem… Aştept să umplem puzzle-ul pe care aceşti 10 ani l-au creat. Va fi o bucurie!

Nicolae Cîrstea

Citeşte mai mult:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică