Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Bostina si Asociatii – implicata in tranzactia prin care Impact a cedat cu 1,5 milioane EUR creante si drepturi rezultate din litigii cu Institutul Pasteur
30.05.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a fost implicată în tranzacţia prin care Impact Developer & Contractor (IMP) a vândut unei firme creanţe şi drepturi litigioase, rezultate în urma unor procese cu Institutul Pasteur.

„Contractul de cesiune de creanţă şi vânzare/cumpărare de drepturi speciale a avut ca obiect cesiunea unor drepturi izvorâte dintr-o serie de dosare, inclusiv drepturile accesorii ale acestora, o tranzacţie extrem de interesantă având în vedere contextul actual, post-criză” spune Bogdan Paraschiv, coordonatorul ariei de practică „Litigii şi Executări Silite” din cadrul casei de avocatură Boştină şi Asociaţii.

Conform raportului depus la Bursă, valoarea tranzacţiei a fost de 1,5 milioane euro şi a asigurat închiderea unor litigii începute încă din anul 2007 şi recuperarea sumelor implicate.

În ducerea la bun sfârşit a tranzacţiei au fost implicate şi birourile internaţionale ale Boştină şi Asociaţii, coordonate de Cezar Guşu, deputy Managing Partner în cadrul casei de avocatură.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este unul din liderii pieţei de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în 2010 de 15,71 milioane EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică – prin Boştină & Associates Corporate Finance – şi managerială privind implementarea diverselor programe finanţate de Uniunea Europeană, prin firma “Boştină & Associates Financial Consulting”.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.