Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Mediere
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti

Curs formare initiala mediatori – Braila, 18-31 iulie 2011
31.05.2011 | JURIDICE.ro, Ioana Sabina VISAN

Secţiuni: Content, Mediere
JURIDICE - In Law We Trust

Centrul de Mediere Braila organizeaza curs formare initiala mediatori 18-31 iulie 2011.

Locuri disponibile: 21

Scopul cursului
– sa asigure participantilor pregatirea necesara in domeniul medierii in vederea autorizarii acestora ca mediatori profesionisti
– sa ofere participantilor tehnici de comunicare, negociere si abordare a conflictelor pe calea medierii.

Obiectivele cursului
– introducerea in metodele alternative de rezolvare a conflictelor
– dezvoltarea abilitatilor de pregatire, conducere si analizare a medierii pentru a obtine rezultate mai bune de fiecare data când se conduce o mediere
– dezvoltarea abilitatii de a descoperi interesele fiecarei parti pentru a obtine beneficii reciproce si solutii durabile pentru toate partile implicate
– dezvoltarea capacitatii de a comunica mai eficient
– intelegerea cailor de a construi si intari relatii importante
– dezvoltarea abilitatilor de a intelege cum trebuie negociat in situatii dificile cu parti dificile
– dezvoltarea abilitatilor pentru o mediere mai sistematizata si cu mai mult succes de-a lungul timpului.

Ce oferim participantilor
– o programa de curs in conformitate cu Standardul de Formare a Mediatorului
– o dezvoltare interactiva a abilitatilor de mediere
– studii de caz, seminarii practice si oportunitati pentru discutii de grup
– metode pentru pregatirea si analiza medierii
– tehnici de abordare a medierii in vederea solutionarii conflictului
– suport de curs
– conditii optime pentru desfasurarea cursului si invatare
– formatori cu experienta din România care au activat ca mediatori in cadrul Centrului Pilot de Mediere Craiova infiintat in anul 2003 prin ordin al Ministerului Justitiei pe langa Judecatoria Craiova si Tribunalul Dolj
– organizarea examenului de absolvire a cursului de formare a mediatorilor profesionisti.

Inscriere/Cost/Locatie desfasurare curs

Inscriere

Pentru inscriere se vor descarca formularele atasate, se vor completa si vor fi trimise catre Centrul de Mediere Braila fie prin fax la nr. 0239.636.706 fie pe email la adresa office@mediere-br.ro, sau la Centrul de Mediere Craiova fie prin fax, la numarul 0251.41.99.80, fie prin e-mail, la adresa mediere@rdscv.ro, impreuna cu o copie a actului de identitate si un CV.

Persoanele care doresc sa faca plata prin firma sau prin forma de exercitare a profesiei trebuie sa descarce si sa trimita formularul pentru persoane juridice.

Dupa trimiterea formularului se va primi de la Centrul de Mediere Craiova contractul de formare profesionala, iar dupa semnarea acestuia si trimiterea catre Centrul de Mediere Craiova se va emite factura in baza careia se va achita taxa de participare la curs in contul Asociatiei Centrul de Mediere Craiova.

Odata emise contractul de formare profesionala si factura nu vor mai putea fi modificate.

Cost

Costul cursului este de 4000 lei (include taxa de examinare).

Plata taxei de curs se va efectua in contul Asociatiei Centrul de Mediere Craiova RO 76 RNCB 0134 0416 4579 0001 deschis la BCR CRAIOVA, pe baza facturii emise de Centrul de Mediere Craiova. Taxa de curs se poate achita in trei transe, dupa cum urmeaza: 1/3 cu 5 zile inainte de inceperea cursului, 1/3 pana in ultima zi de curs si ultima transa putandu-se plati pana la data programata pentru examenul de absolvire.

Persoanele care se vor inscrie si vor achita costul integral al cursului cu 21 de zile inainte de incepere a cursului, vor beneficia de un discount de 15% din costul cursului (costul cursului in acest caz fiind de 3400 lei).

Persoanele care se vor inscrie si vor achita costul integral al cursului cu 7 de zile inainte de incepere a cursului, vor beneficia de un discount de 10% din costul cursului (costul cursului in acest caz fiind de 3600 lei).

Locatie desfasurare curs – sediul Centrul de Mediere Braila situat pe Strada Scolilor nr, 44, bl. Ap, sc. 3, parter, Braila.

FORMULAR INSCRIERE CURS – PERSOANA FIZICA

FORMULAR INSCRIERE CURS – PERSOANA JURIDICA

Ioana Sabina VISAN

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti