Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Lidia Barac a participat la Congresul UNPIR
31.05.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Prof. univ. dr. Lidia Barac, secretarul de Stat din Ministerul Justiţiei, Lidia Barac, a  participat sâmbătă, 28 mai 2011, la Congresul Uniunii Naţionale a  Practicienilor din România (U.N.P.I.R), potrivit unui comunicat al MJ.

Lidia Barac a  reafirmat deschiderea de colaborare instituţională pentru ca profesiile conexe actului de justiţie să poată contribui, în mod efectiv şisubstanţial, la dezvoltarea unui sistem de justiţie eficient, corect,  accesibil justiţiabilului. De asemenea, în contextul efortului prioritar al Ministerului Justiţiei şi al întregului sistem judiciar de pregătire a implementării noilor Coduri, secretarul de stat Lidia Barac a încurajat membrii Uniunii să includă pe agenda profesională personală pregătirea pentru aplicarea noilor reglementări şi a solicitat sprijinul conducerii Uniunii în promovarea şi susţinerea acţiunilor viitoare ale Ministerului Justiţiei în această direcţie.

Programe viitoare de reformă cu incidenţă asupra activităţii practicienilor în insolvenţă, aflate pe agenda pe termen scurt a Ministerului Justiţiei – Codul insolvenţei, Codul guvernării corporatiste a întreprinderilor de stat – au constituit de asemenea, subiecte abordate de secretarul de stat.

Preşedintele U.N.P.I.R. a exprimat întreaga deschidere de colaborare cu Ministerul Justiţiei atât în acţiunile sale de pregătire a aplicării noilor Coduri, cât şi, pe linia dialogului constructiv deja existent, în cadrul programelor de îmbunătăţire a legislaţiei insolvenţei.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti