Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim marţi
Opinii
7 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Despre cirese
31.05.2011 | JURIDICE.ro, Andrei SAVESCU

Dacă aş fi contabil, m-aş îndrăgosti de planul de conturi, care mi-ar deveni familiar ca un şold, un umăr sau un ochi. Triada perfectă mijlocită de Internet este ochi-ecran-ochi. Al treilea termen este al prietenilor. Internetul cine ştie al cui… În mod nemijlocit, ochii îmi alunecă spre cireşte. Nu vi se pare că miros a vacanţă cireşele? Mie aşa mi se pare. Momentele când stai pe balcon şi mănânci cireşe proaspete privind la ploaia mărunta şi caldă care înfiorează bulevardul au o savoare egalată probabil doar de momentele când, în aceleaşi condiţii, mananci capsuni…

Plăcerea momentului, ca un luciu de apă, este tulburată un pic de gândul fugar că asteaptă pe masă computerul, la care trebuie să te intorci pentru a te reconecta în lumea virtuală. În lumea reală sunt cireşe, în lumea virtuală sunt cifre si cuvinte. În lumea virtuală sunt însă şi prieteni, pe care nu-i poţi avea mereu aproape în lumea reală.

Vă doresc o vară frumoasă, cu cifre care bat şi prieteni online.

Avocat Andrei Săvescu, iLwT
Universitatea Româno-Americană


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Au fost scrise până acum 7 de comentarii cu privire la articolul “Despre cirese”

  1. Andrei PAP spune:

    „În lumea virtuală sunt însă şi prieteni, pe care nu-i poţi avea mereu aproape în lumea reală.” (nice!) 🙂

  2. Andrei, ma uimesti permanent cu copilariile pe care poti sa le scrii.
    Iar pentru Pap lingusitorul este suficient sa ii scrii si cotelel apelor Dunarii si sa le semnezi, el tot gaseste ceva sa te laude.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.