Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Senatorul Iulian Urban propune limiterea mandatelor parlamentarilor la maximum doua


31 mai 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

„În condiţiile în care actuala legislaţie nu limitează numărul de mandate ce pot fi deţinute de un parlamentar în decursul vieţii, existând chiar situaţia unor aleşi care în ultimii 20 de ani au deţinut constant mandate de senatori sau deputati”, Iulian Urban propune implementarea unei interdicţii de a deţine calitatea de senator sau deputat pentru mai mult de două mandate.

Senatorul PDL, aflat la primul mandat în Parlament, susţine în expunerea de motive care însoţeşte actul că propune modificarea Legii statutului deputaţilor şi senatorilor deoarece se invocă în repetate rânduri necesitatea „întineririi clasei politice” prin promovarea tinerilor cu înaltă pregătire.

Iniţiativa a fost depusă la Senat, în calitate de primă Cameră sesizată.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro