Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Criteriile de evaluare a performantelor profesionale pentru personalul contractual din cadrul Secretariatului General al Guvernului
01.06.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 376 din data de 30 mai 2011 a fost publicat Ordinul secretarului general al Guvernului nr. 218/2011 privind aprobarea Criteriilor de evaluare a performantelor profesionale individuale pentru personalul contractual din cadrul Secretariatului General al Guvernului si al structurilor fara personalitate juridica din cadrul aparatului de lucru al Guvernului care se finanteaza prin bugetul Secretariatului General al Guvernului.

Criteriile de evaluare stabilite de actul normativ se aplica personalului angajat cu contract individual de munca din cadrul Secretariatului General al Guvernului si al structurilor fara personalitate juridica din cadrul aparatului de lucru al Guvernului ce se finanteaza prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, cu exceptia celui care ocupa functii de demnitate publica, a secretarului general, a secretarilor generali adjuncti si a celui salarizat pe baza de contract de prestari de servicii.

Criteriile de evaluare se pot aplica si la nivelul institutiilor aflate in subordinea, coordonarea sau sub autoritatea Secretariatului General al Guvernului.

Evaluarea se realizeaza de catre persoana din cadrul institutiei cu atributii de conducere a compartimentului in cadrul caruia isi desfasoara activitatea angajatul evaluat sau, dupa caz, care coordoneaza activitatea respectivului angajat.

Procedura de evaluare a performantelor profesionale se aplica fiecarui angajat, in raport cu cerintele postului.

Activitatea profesionala se apreciaza anual, prin evaluarea performantelor profesionale individuale.

Perioada evaluata este cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie din anul pentru care se face evaluarea.

Perioada de evaluare este cuprinsa intre 1 si 31 ianuarie din anul urmator perioadei evaluate.

Criteriile generale de evaluare a personalului contractual sunt prevazute in anexa la actul normativ.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti