Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Marketing in direct – Bucuresti, 1 iunie 2011. Cum a fost
02.06.2011 | JURIDICE.ro

Miercuri, 1 iunie 2011, Clubul Diplomaţilor din Bucureşti a fost gazda celei de-a 3-a ediţii a conferinţei internaţionale „Marketing in Direct”.

Această ediţie a conferinţei a stat sub semnul comunicării digitale şi în cadrul ei s-au dezbătut 3 „e”-uri: e-mail, e-commerce şi e-marketing.

Primul „e”, e-mailul, a fost luat în primire de domnul Dela Quist, Email Marketing Leader şi CEO la Agenţia de email marketing Alchemy Work din Londra, Marea Britanie. Quist este la a doua participare la MID, fiind speakerul favorit al ediţiei precedente. A vorbit despre mail ca despre cel mai măsurabil canal de promovare disponibil pentru marketeri şi despre metrica unică pe care o are: rata de deschidere, chiar dacă acestea pot fi înşelătoare. Cheia succesului, aşa cum ne-o prezintă Dela Quist, este înţelegerea modului în care abonaţii care primesc mailurile interacţionează cu campaniile advertiserilor chiar şi atunci când nu deschid mesajul.

În continuare, Marius Ghenea, business angel-ul care a scris cartea Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunităţi şi succes în afaceri, unul dintre cele mai puternice nume în lumea antreprenorială de la noi din ţară, a vorbit despre „lungul drum de la de la idei la oportunităţi reale de business”. A descris pe scurt drumul care trebuie parcurs într-un business de la idee şi până la un exit de succes, făcând astfel un mic rezumat al căţii sale apărute la editura Universul Juridic.

Următorii vorbitori au fost Rogier van der Veen, care a făcut o prezentare despre ceea ce înseamnă să serveşti un client în lumea digitală, şi Michael Straathof, care a prezentat publicului câteva strategii de marketing şi rolul pe care îl joacă design-ul în promovarea unui produs sau a unei idei.

După pauza de prânz, conferinţa s-a împărţit în workshopuri simultane, în care specialiştii şi-au împărtăşit experienţa cu cei prezenţi în sală.


Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.