« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Lansare Amiabil TV
03.06.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

S-a lansat online Amiabil TV. Potrivit lui Zeno Sustac, coordonatorul proiectului, coordonator al sectiunii dedicate medierii de pe JURIDICE.roAmiabil TV isi propune sa realizeze o mediatizare in randul publicului larg a tuturor metodelor alternative la Justitie pe care acesta le are la dispozitie in acest moment in Romania.

Zeno Sustac: „Fideli crezului nostru de a promova solutii cat mai avantajoase pentru justitiabili si potentialii justitiabili, ne vom indrepta intreaga noastra atentie catre variantele amiabile de rezolvare a disputelor. Vom oglindi in materialele noastre lumi paralele sau conexe lumii justitiei in care medierea disputelor si negocierea solutiilor  vor ocupa un loc central.

Si lumea juridica va avea un loc binedefinit in cadrul Amiabil TV, parteneriatul cu portalul JURIDICE.ro contribuind la realizarea acestui deziderat. Domeniul avocaturii de business in care solutiile pot fi negociate si cel al consultantei intr-o arie larga de domenii in care medierea poate fi aplicata, vor constitui o preocupare continua a echipei Amiabil TV. Segmentul de business, aflat mereu in cautare de solutii profitabile, va fi acoperit cu sprijinul Scolii Romane de Afaceri din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Fiind prima televiziune online din Romania pe segmentul Alternative Dispute Resolution, ne propunem sa contribuim la disiparea spiritului conflictual al consumatorului de Justitie, manifestat printr-o abordare eminamente litigioasa a majoritatii disputelor.  Dezideratul nostru este acela de a pune la dispozitia publicului informatii despre cele mai avantajoase cai la care poate recurge in scopul satisfacerii propriilor interese  in mod durabil si eficient.”

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: Mediere, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD