Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Ploiesti va derula un proiect de sondare a opiniei publice
07.06.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Potrivit unui comunicat de presa semnat de judecator Florentin Teisanu, in perioada 13-17 iunie 2011, Curtea de Apel Ploiesti va derula proiectul de sondare a opiniei publice, „Pentru o justiţie mai aproape de cetăţean” – Ediția a II-a, ce are ca principal obiectiv cunoaşterea percepţiei publicului cu privire la calitatea actului de justiţie înfăptuit de instanţele din raza Curţii de Apel Ploieşti.

Acest proiect ce a debutat în luna martie a anului trecut se va derula și anul acesta din iniţiativa şi sub coordonarea doamnei Președinte a Curții de Apel Ploiești,  judecător Valentina Gheorghe şi a doamnei Vicepreședinte a Curții de Apel Ploiești, judecător  Roxana Tudose, atât la nivelul curţii de apel, cât şi la nivelul celor trei tribunale arondate, Tribunalul Prahova, Tribunalul Buzău şi Tribunalul Dâmboviţa, respectiv al celor 14 judecătorii din circumscripţie.

Vor fi chestionaţi reprezentanţi ai unor categorii profesionale, implicate în derularea actului de justiţie (procurori, avocaţi), reprezentanţi ai mass-media şi justiţiabili.

În scopul realizării acestui proiect, au fost elaborate variante de chestionare, adaptate fiecărei categorii de repondenţi.

În vederea cunoaşterii corecte şi complete a percepţiei opiniei publice asupra activităţii instanţelor vizate, invităm pe această cale, pe toţi destinatarii acestui proiect, să manifeste disponibilitate şi promptitudine în completarea chestionarelor.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti