Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Marius Iacob – delegat in functia de prim-adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie


8 iunie 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Marti, 7 iunie 2011, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a facut public faptul ca prin ordin al doamnei Laura Codruta Kövesi, Procuror General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, s-a dispus:

1. Delegarea, incepand cu data de 27 iunie 2011, in functia de prim-adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru o perioada de 6 luni, a domnului MARIUS CONSTANTIN IACOB, procuror sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Potrivit unui comunicat al PICCJ, delegarea are loc ca urmare a incetarii, la data de 27 iunie 2011, a mandatului de 3 ani al domnului Tiberiu Mihail Nitu, numit in aceasta functie la data de 27 iunie 2008.

2. Delegarea, incepand cu aceeasi data, in functia de procuror sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru o perioada de 6 luni, a domnului HORIA VALENTIN SELARU, consilier al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In acelasi comunicat sa precizeaza ca doamna Laura Codruta Kövesi doreste sa multumeasca domnului Tiberiu Nitu pentru sprijinul acordat echipei manageriale a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in timpul mandatului sau.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică