« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Prima editie de la Cluj Napoca a Lex Atelier organizata de NNDKP a dezbatut modificarile codului muncii si noua lege a dialogului social
11.06.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a organizat prima editie de la Cluj-Napoca a workshop-ului Lex Atelier. Seminarul, care a reunit peste 90 de directori si specialisti in resurse umane si legislatia muncii din organizatiile medii si mari din Cluj, Mures, Arad, Sibiu, Salaj, Bihor s-a bucurat de un succes deosebit, reflectat in gradul sporit de interactivitate al dezbaterilor.

Moderatorilor Luminita Dima, Cristina Bidiga si Mihai Anghel, li s-a alaturat dl. Florin Petean, membru in board-ul HR Club, asociatie care a fost si partener al evenimentului. Seminarul a fost sustinut si de unul din cele mai apreciate si citite publicatii locale, Ziua de Cluj, partenerul media al evenimentului.

Aspectele care au suscitat cel mai mare interes s-au axat pe implicatiile introducerii formei scrise ad validitatem pentru incheierea contractului de munca si a noilor elemente pe care acesta trebuie sa le contina, organizarea timpului de lucru, negocierile colective, reprezentativitatea organizatiilor sindicale si patronale.

Noua legislatie in materie care include modificarile Codului muncii si noua Lege a dialogului social, aduce o serie de lamuriri care erau necesare, aspecte de flexibilizare a relatiilor de munca, dar contine si prevederi a caror aplicare in practica va genera discutii contradictorii si interpretari diferite. O dovada in acest sens este si prezenta numeroasa de azi la atelier, prezenta care denota gradul ridicat de interes pe care il suscita acest subiect si intrebarile foarte diverse care au fost puse din public” a declarat av. Luminita Dima, lector dr. la Univesitatea din Bucuresti.

Un eveniment de succes care a reusit sa mentina vie atentia participantilor pe durata a cel putin 5 ore. Solutiile si interpretarile pertinente, la obiect, interesante, au raspuns nevoilor audientei si fac din acest seminar cel mai bun eveniment de acest gen din cele organizate pe piata clujana pana in acest moment.” Roxana Milaş, HR Manager, Nokia Romania.

Editia Lex Atelier de la Cluj-Napoca este prima dintr-o serie de intalniri pe probleme de dreptul muncii pe care NNDKP intentioneaza sa le organizeze in viitor pe plan local.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD