Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Zero taxe vamale pentru monitoarele LCD


13 iunie 2011 | JURIDICE.ro, DELOITTE TAX

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Taxele vamale au fost suspendate pana la data de 31 decembrie 2010 pentru anumite  monitoare cu cristale lichide clasificate la codurile tarifare 8528 59 10 si 8528 59 40. Ulterior, incepand cu 1 ianuarie 2011 s-a aplicat taxa vamala de 14%.

Prin Regulamentul (UE) nr. 555/2011 publicat in Jurnalul oficial al Uniunii Europene seria L 150 din data de 9 iunie 2011, Comisia Europeana a prelungit suspendarea taxelor vamale la articolele mentionate mai sus pana la data de 30 iunie 2011 cu efect retroactiv de la 1 ianuarie 2011.

Pentru a beneficia de aceasta suspendare tarifara importatorii de  monitoare cu cristale lichide clasificate la aceste coduri tarifare ce au realizat importuri in perioada 1 ianuarie 2011 – pana in prezent, trebuie sa solicite rambursarea taxelor vamale.

Pentru Juridice.ro,  DELOITTE TAX

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri