Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Congresul Avocatilor 2011. Cum a fost
13.06.2011 | UNIVERSUL JURIDIC

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 10 iunie, Editura Universul Juridic a fost parteneră a Congresului Avocaţilor 2011, eveniment ce a avut loc începând cu ora 9.00 la Sala Grand Ballroom a hotelului Marriott din Bucureşti.

Lucrările Congresului Avocaţilor au fost deschise de Preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România, domnul Gheorghe Florea, care a mulţumit pentru prezenţă celor aproximativ 250 de avocaţi delegaţi ai barourilor din toate judeţele ţării.

Ordinea de zi a Congresului a început cu prezentarea pentru dezbatere şi aprobare a raportului anual al Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România (U.N.B.R.) şi a continuat cu prezentarea pentru dezbatere si aprobare a raportului anual al Consiliului de Conducere al Casei de Asigurări a Avocaţilor. În continuare au fost puse în discuţie prezentarea spre aprobare a execuţiei bugetare pe anul 2010 şi a proiectului de buget al U.N.B.R. pentru anul 2011, prezentarea spre aprobare a execuţiei bugetare pe anul 2010 şi a proiectului de buget al Casei de Asigurări a Avocaţilor pentru anul 2011, precum şi prezentarea spre aprobare a raportului anual al Comisiei de Cenzori a U.N.B.R.

A urmat prezentarea spre aprobare a raportului anual al Comisiei de Cenzori a Casei de Asigurări a Avocaţilor şi cea a raportului anual al Comisiei Centrale de Disciplină, dar şi analiza rapoartelor şi a proiectelor de buget prezentate în vederea aprobării acestora.

Tot în prima zi a Congresului au avut loc alegerile membrilor Consiliului U.N.B.R. – alţii decât decanii Barourilor (alegerea de către Consiliul U.N.B.R. a preşedintelui U.N.B.R., a vicepreşedinţilor U.N.B.R. şi a celorlalţi membri ai Comisiei Permanente a U.N.B.R.), a Comisiei de Cenzori U.N.B.R., a Consiliului de Conducere al Casei de Asigurări a Avocaţilor, a Comisiei de Cenzori a Casei de Asigurări a Avocaţilor, precum şi a membrilor Comisiei Centrale de Disciplină.

Discuţiile s-au axat şi pe modificările aduse Statutului profesiei de avocat pe baza proiectului adoptat de Consiliul U.N.B.R şi pe prezentare generală a modificărilor aduse Statutului Casei de Asigurări a Avocaţilor pe baza propunerilor înaintate Consiliului U.N.B.R.

La finalul primei zile a Congresului, participanţii au fost invitaţi la o recepţie oferită de Uniunea Naţională a Barourilor din România.

Dan MĂRCULESCU, Director Marketing UNIVERSUL JURIDIC

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti