Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Lansarea cartii „Mari avocati ai Romaniei”, autor Vasile Nistor
13.06.2011 | Dan MARCULESCU

Vineri, 10 iunie, Editura Universul Juridic a lansat cartea „Mari avocaţi ai României” a domnului Vasile Nistor.

Prin bunăvoinţa U.N.B.R. şi a domnului preşedinte Gheorghe Florea, lansarea a avut loc la Congresul Avocaţilor, o noutate din acest punct de vedere, fiind primul eveniment de acest gen desfăşurat în cadrul Congresului.

Cartea domnului avocat doctor Vasile Nistor a fost publicată post mortem prin bunăvoinţa prietenilor domniei sale Bujor Nedelcovici şi Bedros Horasangian, care a şi îngrijit prezenta ediţie.

Apărută în cadrul colecției CULTURA JURIDICĂ, cartea s-a bucurat de sprijinul coordonatorului acestei colecţii, domnul Mircea Dan Bob, care a semnat Argumentul lucrării. Domnul Gheorghe Florea a fost cel care a oferit Cuvântul înainte al cărţii, iar ceilalţi doi înfocaţi susţinători, Bujor Nedelcovici şi Bedros Horasangian, au scris cuvinte frumoase la adresa autorului şi a modului în care a fost scrisă opera.

În speranţa că această carte va fi primită aşa cum se cuvine de publicul larg, AICI puteţi citi vorbele frumoase rostite de cei care i-au fost alături autorului.

Dan MĂRCULESCU, Director Marketing UNIVERSUL JURIDIC


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.