Varia
JURIDICE

Lansarea cartii „Mari avocati ai Romaniei”, autor Vasile Nistor
13.06.2011 | Dan MARCULESCU

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 10 iunie, Editura Universul Juridic a lansat cartea „Mari avocaţi ai României” a domnului Vasile Nistor.

Prin bunăvoinţa U.N.B.R. şi a domnului preşedinte Gheorghe Florea, lansarea a avut loc la Congresul Avocaţilor, o noutate din acest punct de vedere, fiind primul eveniment de acest gen desfăşurat în cadrul Congresului.

Cartea domnului avocat doctor Vasile Nistor a fost publicată post mortem prin bunăvoinţa prietenilor domniei sale Bujor Nedelcovici şi Bedros Horasangian, care a şi îngrijit prezenta ediţie.

Apărută în cadrul colecției CULTURA JURIDICĂ, cartea s-a bucurat de sprijinul coordonatorului acestei colecţii, domnul Mircea Dan Bob, care a semnat Argumentul lucrării. Domnul Gheorghe Florea a fost cel care a oferit Cuvântul înainte al cărţii, iar ceilalţi doi înfocaţi susţinători, Bujor Nedelcovici şi Bedros Horasangian, au scris cuvinte frumoase la adresa autorului şi a modului în care a fost scrisă opera.

În speranţa că această carte va fi primită aşa cum se cuvine de publicul larg, AICI puteţi citi vorbele frumoase rostite de cei care i-au fost alături autorului.

Dan MĂRCULESCU, Director Marketing UNIVERSUL JURIDIC

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.