Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Protocol de colaborare intre Directia de Probatiune din MJ si directia omoloaga din MJ Republica Moldova


15 iunie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, REPUBLICA MOLDOVA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Potrivit unui comunicat al Ministerului Justitiei de marti, 14 iunie 2011, Direcţia de Probaţiune din Ministerul Justiţiei, reprezentată de Iuliana Cărbunaru şi direcţia omoloagă din Ministerul de Justiţie al Republicii Moldova, reprezentată de Igor Cepraga au încheiat in aceeasi, la Iaşi, un protocol de colaborare între cele două structuri.

Protocolul promovează colaborarea directă dintre cele două sisteme de probaţiune pe teme de interes reciproc: schimbul de experienţă practică între cele două structuri, pregătirea comună a personalului de probaţiune, sprijin pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ, cooperarea în procesul de supraveghere a persoanelor condamnate cu sancţiuni neprivative de libertate.

Evenimentul a avut loc la Prefectura Judeţului Iaşi  şi a avut loc în prezenţa Prefectului judeţului Iaşi,  Dragomir-Sava Tomaseschi, a Consulului general al Republicii Moldova la Iaşi, Cezara Gheţu, precum şi a reprezentanţilor Tribunalului Iaşi şi ai serviciilor de probaţiune din zona Moldovei.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro