Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Mandat european de arestare. Furt din societati comerciale, cluburi, tutungerii, autovehicule


20 iunie 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 16 iunie 2011, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au dispus retinerea numitului Neagu Ghiorghita, din comuna Ivesti, jud. Vaslui, pe numele caruia autoritatile judiciare austriece (Parchetul din Linz-Austria), au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a unor infractiuni de furt pe teritoriul acestui stat.

Potrivit unui comunicat al PCA Iasi semnat de procurorul general Iulian Ispir, in perioada septembrie – decembrie 2010, impreuna cu alte persoane, Neagu Ghiorghita a comis mai multe fapte de furt din societati comerciale, cluburi, tutungerii, autovehicule,sustragand bani, telefoane mobile, tigari, motorina, laptopuri,  anvelope cu tot cu jante, in valoare de 50.000 euro.

Persoana retinuta a fost prezentata instantei de judecata – Curtea de Apel Iasi care va analiza si dispune cu privire la solicitarea autoritatilor judiciare austriece.

Instanta de judecata a admis propunerea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi si a dispus arestarea preventiva pentru 5 zile a numitului Neagu Ghiorghita, urmand a analiza predarea acestuia catre autoritatile judiciare austriece.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică