Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Norme privind fondul de stimulare a prsonalului silvic
20.06.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 418 din data de 15 iunie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 1545/2011 pentru aprobarea Normei metodologice privind constituirea si utilizarea fondului de stimulare a personalului silvic/agentilor constatatori.

Fondul de stimulare a personalului silvic/agentilor constatatori se constituie lunar, in contul persoanei juridice in structura careia isi desfasoara activitatea personalul silvic/agentii constatatori care au aplicat amenda sau au realizat confiscarea, astfel:
– o cota de 20% din amenzile contraventionale achitate integral la bugetul de stat/bugetul local de catre contravenient in urma unei sanctiuni aplicate de catre personalul silvic/agentii constatatori;
– o cota de 35% din contravaloarea materialelor lemnoase confiscate.

Fondul de stimulare se utilizeaza pentru premierea personalului silvic/agentilor constatatori care isi desfasoara activitatea in cadrul:
– autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura;
– structurilor teritoriale silvice ale autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura;
– Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva;
– ocoalelor silvice private.

Normele mai prevad ca o cota lunara de 40% din fondul de stimulare din cadrul structurilor teritoriale silvice ale autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura si Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva se vireaza la fondul de stimulare constituit la nivelul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura si se utilizeaza pentru premierea personalului silvic/agentilor constatatori care isi desfasoara activitatea in cadrul acesteia.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.