Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Modificari privind depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile
27.06.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

Secţiuni: Fiscalitate, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 439 din data de 23 iunie 2011 a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 2200/2011 pentru modificarea Instructiunilor privind depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile utilizand aplicatia EMCS-RO STOCURI, aprobate prin Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 26/2011.

Instructiunile privind depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile utilizand aplicatia EMCS-RO STOCURI, aprobate prin Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 26/2011, se modifica dupa cum urmeaza:

Cu privire la depunerea declaratiilor online privind situatiile achizitiilor si livrarilor de produse accizabile se mentioneaza ca:

– operatorii economici care detin certificate de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice, autorizati ca antrepozitari/antrepozite fiscale de depozitare, precum si antrepozitele fiscale care fac efectiv alimentarea aeronavelor depun lunar la autoritatea vamala, pana la data de 15 a lunii urmatoare celei pentru care se face raportarea;

– destinatarii inregistrati depun lunar la autoritatea vamala teritoriala in raza careia isi au sediul social, pana pe data de 15 a lunii urmatoare celei pentru care se face raportarea. In forma anterioara, aceasta declaratie trebuie depusa la autoritatea fiscala teritoriala.

Se elimina din cuprinsul actului normativ prevederile care stabileau ca operatorii economici care detin certificate de autorizare pentru aprovizionarea aeronavelor cu produse energetice au obligatia de a prezenta certificatul emis de autoritatea competenta in domeniul aeronautic la Directia de autorizari din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor, in vederea inregistrarii certificatelor in baza de date de autorizari.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti