Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

DNA Pitesti. Consilier si inspector DGFP trimisi in judecata pentru luare de mita


29 iunie 2011 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Procurorii DNA – Serviciul teritorial Pitesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a urmatoarelor inculpate:

>> STANCIU NATALIA, consilier superior in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Arges, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de luare de mita in forma continuata

>> DUCU GABRIELA, inspector in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Arges, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita in forma continuata.

Potrivit unui comunicat al DNA, in perioada mai – 7 iunie 2011, in calitate de functionari publici cu atributii de control in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Arges, cu ocazia efectuarii unor controale de specialitate la doua magazine din judetul Arges, Stanciu Natalia si Ducu Gabriela au pretins si primit suma de 1.200 lei de la reprezentantii legali ai acestor magazine, pentru a nu dispune sanctionarea contraventionala a acestora ca urmare a incalcarii legislatiei financiar fiscale. Inculpatele le-au comunicat celor doi reprezentanti ca, in situatia in care nu vor remite suma pretinsa, vor aplica amenzi in suma de cate 8.000 lei si vor suspenda activitatea magazinelor.

Pe 20 iunie 2011, Curtea de Apel Pitesti a admis recursul procurorilor si a dispus arestarea preventiva a inculpatelor Stanciu Natalia si Ducu Gabriela pe un termen de 29 de zile.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Arges.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică