Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Procedura privind desfasurarea examenului pentru departajare in vederea numirii in functie a personalului din MAI
29.06.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 448 din data de 27 iunie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului administratiei si internelor nr. 129/2011 pentru aprobarea Procedurii-cadru privind organizarea si desfasurarea examenului pentru departajare in vederea numirii in functie a personalului ca urmare a aplicarii masurilor de reorganizare institutionala la nivelul Ministerului Administratiei si Internelor.

Procedura reglementeaza modul de organizare si desfasurare a examenului pentru departajarea in vederea numirii in functie a personalului care a ocupat posturi de natura celor desfiintate in cadrul aceleiasi structuri sau compartiment anterior reorganizarii/reducerii de posturi.

Examenele se organizeaza la nivelul fiecarei structuri/compartiment din cadrul unitatilor sau, dupa caz, subunitatilor afectate de masurile de reorganizare, prin administrarea uneia sau ambelor probe, astfel:
– proba scrisa;
– interviul structurat pe subiecte profesionale, constand in verificarea din punct de vedere practic a cunostintelor necesare indeplinirii atributiilor postului.

Procedura reglementeaza in detaliu aspecte cu privire la:
– conditiile de inscriere si organizare a examenului;
– comisiile de examen, respectiv comisiile de solutionare a contestatiilor:
– modul de desfasurare a probei scrise;
– criteriile de evaluare pentru stabilirea planului de interviu;
– acordarea punctajelor;
– afisarea rezultatelor finale;
– modul de sloutionare a contestatiilor depuse;
– intocmirea un proces-verbal privind desfasurarea examenului si rezultatele obtinute de candidati.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.