Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete
 1 comentariu

Curtea de Apel Craiova. Sarbatorirea Zilei Justitiei
29.06.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Craiova dat publicitatii miercuri, 29 iunie 2011, pentru sărbătorirea Zilei Justiţiei, au fost organizate o serie de evenimente care au debutat, la data de 28 iunie 2011 cu întâlnirea judecătorilor din raza Curţii de Apel cu domnii judecători Alexandru Şerban, Adrian Neacşu şi Cristi Dănileţ, membri CSM.

Astfel, „discuţiile s-au desfăşurat într-o atmosferă colegială şi au vizat problemele actuale ale sistemului judiciar şi propuneri pentru activitatea viitoare.

Ziua Justiţiei este marcată şi prin organizarea de către Curtea de Apel Craiova, în colaborare cu Tribunalul Mehedinţi a seminarului ştiinţific „Implicaţiile noilor coduri – Codul civil şi Codul de procedură civilă în reforma sistemului judiciar”.

Seminarul se desfăşoară la data de 29 iunie 2011 la noul sediu al Judecătoriei Orşova unde va funcţiona şi Centrul Regional de Formare Profesională a Magistraţilor şi Personalului Auxiliar de Specialitate.

La seminar participă 90 de judecători de la toate instanţele din raza Curţii de Apel Craiova şi sunt abordate aspectele de noutate ale noilor coduri. Organizatorii au editat o carte în care sunt publicate lucrări juridice de înaltă ţinută ştiinţifică ale judecătorilor din raza de competenţă a Curţii de Apel Craiova.”, se arata in comunicat.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti