Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Justitiei. Mesajul ministrului Justitiei catre Curtea de Apel Timisoara
04.07.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 1 iulie 2011, Ministerul Justiției a dat publicitatii mesajul Ministrului Justitiei Catalin Predoiu adresat Curtii de Apel Timisoara.

”Stimată doamnă preşedintă, Doamnelor şi domnilor judecători,

Am luat la cunoştintă cu bucurie despre felul în care dumneavoastră înţelegeţi să sărbătoriţi ZIUA JUSTITIEI – 2011.
Vă felicit pentru demersul dumneavoastră care, în fapt, continuă o initiaţivă pe care aţi luat-o în urmă cu mai mulţi ani!
Perseverenţa dumneavoastră în promovarea spiritului civic în rândul comunităţii pe care o deserviţi arată importanţa pe care o acordaţi educaţiei juridice a cetăţenilor Timişoarei, astfel că, treptat, dar sigur, veţi construi un spaţiu normal, apt să recepteze deciziile dumneavoastră judiciare şi, totodată, aveţi şansa obţinerii unui feed-back corespunzător asupra modului în care actul de justiţie săvârşit de instanţele dumneavoastră se inserează în ţesutul social.
Continuaţi cu aceeaşi perseverenţă şi veţi avea sprijinul Ministerului Justiţiei, al meu personal, al cetăţenilor şi al justiţiabililor – cu toţii interesaţi în construirea unui spaţiu de siguranţă, justiţie şi progres în România!
LA MULTI ANI !

MINISTRUL JUSTIŢIEI
Cătălin Marian Predoiu”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate