ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Ce sa faci cu un milion de euro
05.07.2011 | JURIDICE.ro, Andrei SAVESCU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

La întrebarea ce ar putea să facă un om de afaceri cu un milion de euro ca să poată servi la propria lui mărire (a milionului), răspunsul trebuie să conţină o soluţie cu privire la satisfacerea unei cereri solvabile.

Ce se cere cel mai mult astăzi? Probabil că astăzi, într-o societate informaţională dinamică, se cere viteză şi precizie în reacţii, cunoaştere. Oamenii trebuie să fie cât mai bine pregătiţi profesional. Oamenii trebuie să fie inteligenţi, adică să reacţioneze prompt şi adecvat la elementele de noutate cu care se confruntă în activitatea profesională.

De aceea, probabil că un domeniu bun de investiţii pentru milionul de euro este pregătirea oamenilor. Crearea unor modalităţi de perfecţionare profesională pentru oameni inteligenţi.

Avocat dr. Andrei Săvescu, iLwT
Universitatea Româno-Americană

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate