« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

NNDKP se desparte de Alexandru Harsany
06.07.2011 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunţă decizia comună, luată împreună cu Alexandru Harsany, partener şi coordonator al practicii de proprietate intelectuală, de a înceta colaborarea.

Alexandru Harsany, 36 de ani, avocat şi consilier de proprietate intelectuală, Partener al NNDKP, a decis să devină consultant independent.

NNDKP este una dintre cele mai importante firme de avocatură din România, a carei practică si echipă de proprietate intelectuală au fost construite împreună cu Harsany.

Ion Nestor: “Doresc să îi mulţumesc lui Alexandru pentru cei 14 ani petrecuţi împreună şi pentru activitatea depusă în cadrul firmei şi să îi urez mult succes în continuare.  Alexandru a fost un membru important al firmei şi am convingerea ca vom continua să avem aceleaşi relaţii de prietenie şi după ce nu va mai fi alături de noi”.

Alexandru Harsany: “Las în urmă o practică la a cărei construcţie am contribuit şi de care sunt foarte mândru.  A fost o onoare să lucrez pentru cea mai de succes echipă de avocaţi din România şi să am oportunitatea parteneriatului unor personalităţi recunoscute ale avocaturii româneşti”.

* * *

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 145 avocaţi şi consultanţi şi 75 de angajaţi, birouri operaţionale la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România.

În 2011 firma a fost situată pe primele poziţie în toate ariile de practică cercetate în România de ghidurile juridice internaţionale Chambers & Partners (ediţia globală), The European Legal 500 şi IFLR 1000. În acelaşi timp, NNDKP a fost desemnată firma care a gestionat cel mai bine relaţia cu clienţii la gala decernării premiilor Chambers Europe, primind „Chambers Europe 2011 Client Service Award” pentru România.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.