Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Arbitraj
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional CCIR

Finmedia si Avocati de Top au premiat Popovici Nitu & Asociatii pentru Fuziuni & Achizitii, Concurenta & Antitrust si Litigii & Arbitraj


6 iulie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Popovici Niţu & Asociaţii a primit trei premii de excelenţă pentru activitatea remarcabilă în Fuziuni & Achiziţii, Concurenţă & Antitrust şi Litigii & Arbitraj în 2010, la Gala Avocaţi de Top organizată de Finmedia în 29 iunie 2011.

În Fuziuni & Achiziţii, Popovici Niţu & Asociaţii a fost recunoscută Numărul 1 în România, după numărul de tranzacţii încheiate cu succes. În 2010, Firma a fost implicată în 21 de tranzacţii şi alte asocieri şi restructurări corporative în diverse industrii precum Energie, Retail, Industria medicală, Telecomunicaţii, Servicii Financiare şi Imobiliar.

Popovici Niţu & Asociaţii a asistat (i) cel mai mare investitor din Europa Centrală şi de Est în domeniul imobiliar în legătură cu achiziţia companiilor care deţin centrele comerciale Polus Constanţa, Euromall Galaţi şi West Gate Craiova Mall, (ii) Auchan în legătură cu achiziţia (în parteneriat cu Belrom) Platformei Industriale Electroputere din Craiova, pentru dezvoltarea unui centru comercial, (iii) un grup de investitori francezi şi elveţieni în legătură cu achiziţia a două parcuri eoliene care dezvoltă împreună peste 190 MW, (iv) Innova Capital în legătură cu achiziţia Datek Telecom şi Rokor Ecostyle, (v) proprietarii Scop Computers în legătură cu vânzarea a 50,96% din capitalul social către ABC Data şi (vi) MedLife în legătură cu achiziţia a 80% din acţiunile Medis Braşov.

În domeniul Concurenţă & Antitrust, Firma a fost premiată pentru reprezentarea clienţilor în faţa Consiliului Concurenţei într-un număr impresionant de mandate în industrii cheie. Popovici Niţu & Asociaţii a asistat (i) Aviva în legătură cu investigaţiile lansate de Consiliul Concurenţei cu privire la un posibil cartel pe piaţa fondurilor de pensii private, având ca obiect presupuse practici ilegale de stabilire a preţului şi alocare a clienţilor, (ii) Federaţia Română de Fotbal (FRF) în legătură cu angajamentele asumate în cadrul investigaţiei Consiliului Concurenţei privind posibile înţelegeri anticoncurenţiale între cluburile de fotbal, pe piaţa valorificării drepturilor comerciale asupra competiţiilor fotbalistice, (iii) ArcelorMittal în legătură cu investigaţiile lansate de Consiliul Concurenţei cu privire la un presupus abuz de poziţie dominantă şi practici restrictive pe piaţa oţelului.

În domeniul Litigii & Arbitraj, Firma a fost recunoscută pentru (i) reprezentarea celui mai mare investitor din Europa Centrală şi de Est în domeniul imobiliar în peste 100 de litigii fiscale, comerciale, corporative şi imobiliare, (ii) Fondul Proprietatea în peste 50 de litigii corporative, dar şi pentru (iii) numeroase dosare ICC Paris, proceduri ICSID şi alte arbitraje locale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică