Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

NNDKP. Ana-Maria Baciu – noul partener si coordonator al practicii de proprietate intelectuala

07.07.2011 | JURIDICE.ro

Cu o experienţă profesională de peste unsprezece ani, Ana-Maria Baciu este specializată în toate aspectele privind mărcile, desenele, brevetele, dreptul de autor şi numele de domeniu. De asemenea, Ana-Maria face parte din echipa NNDKP care coordonează litigiile privind brevetele în materie farmaceutică. Totodată Ana-Maria coordonează asistenţa acordată în domeniile „Farmaceutice”, „Jocuri de noroc” şi „Protecţia consumatorilor”.

Ana-Maria s-a alăturat echipei NNDKP în anul 2003. Este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Este membru al Baroului Bucureşti şi al Camerei Naţionale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România.

Recent, Ana-Maria Baciu a fost numită vice-preşedinte al grupului regional de lucru din Lex Mundi privind reglementările din industria de sănătate.

Ion Nestor: „Avem o încredere deosebită în calităţile Anei-Maria, care a avut o contribuţie semnificativă la construcţia echipei şi practicii noastre de proprietate intelectuală. Având în vedere performantele de până acum ale echipei, suntem convinşi ca avocaţii si consultanţii noştri, coordonaţi de Ana-Maria, vor continua să ofere servicii de cea mai înaltă calitate clienţilor actuali şi viitori ai firmei. Le urăm tuturor mult succes!

Ana-Maria Baciu: „În perioada imediat următoare ne vom concentra pe dezvoltarea echipei, care, recent, a fost consolidată prin cooptarea unui nou avocat specializat în domeniul proprietăţii intelectuale.

În ultimii opt ani Ana-Maria a fost implicată în toate proiectele majore ale NNDKP, atât în domeniul proprietăţii intelectuale, cât şi în domeniile farmaceutice, jocuri de noroc şi protecţia consumatorilor, consiliind clienţi precum Philip Morris, Kraft Foods, Microsoft, Total, Teva Pharmaceuticals, Nokia, BitDefender, Betfair sau Wrigley. Ana-Maria este autorul a numeroase articole publicate în revistele de business şi specializate româneşti şi străine, unde a abordat subiecte legate de proprietatea intelectuală şi jocurile de noroc. De asemenea, participă frecvent, în calitate de vorbitor, la conferinţe internaţionale pe aceste teme.

* * *

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 145 avocaţi şi consultanţi şi 75 de angajaţi, birouri operaţionale la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România.

În 2011 firma a fost situată pe primele poziţie în toate ariile de practică cercetate în România de ghidurile juridice internaţionale Chambers & Partners (ediţia globală), The European Legal 500 şi IFLR 1000. În acelaşi timp, NNDKP a fost desemnată firma care a gestionat cel mai bine relaţia cu clienţii la gala decernării premiilor Chambers Europe, primind „Chambers Europe 2011 Client Service Award” pentru România.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.